For første gang i 25 år:
Professionel dansk løbsserie med DM status
24. februar 2018
 

Mike Spile – Mike The Bike

Min far kørte race sidst i 80’erne, men stoppede med åbent benbrud på Knutstorp i 1989, da jeg dengang lå i barnevogn. Han startede op igen efter årtusindeskiftet med Classic RR. Motorcykler sagde mig ikke rigtigt noget, da jeg var lille dreng, på trods af det var min fars største passion. Da jeg var omkring 15 år startede interessen for motorcykler, og som 18-årig købte vi min gamle Ducati TT1 racer i Tyskland.

Da jeg startede så småt med at køre race på den i 2008 stoppede min far, så vi kunne fokusere på min karriere. Det gik overraskende godt de første par gange på en bane, og jeg var nu ikke i tvivl om, at det var road racing, jeg skulle bruge mit liv på. Til sæson 2013 fik vi anskaffet mig en Yamaha R6 fra 2006, som jeg kørte en Rookie og en Supersport sæson på. I 2015 blev den solgt, hvorefter vi satsede på en sæson i Classic RR for at gå efter der Nordiske Mesterskab. Det gik rigtig godt. Jeg vandt på trods af en slem skulderskade mit på sæsonen. Nu er fokus på Supersport klassen, hvor jeg gerne vil køre et Danmarksmesterskab hjem.

DMC: Jeg glæder mig til en ny sæson med en professionel løbsserie, der bliver seværdig for såvel publikum som sponsorer, og giver godt spændende ræs.
 Det er fedt at det nu er en ren Dansk serie der kan give et bedre udgangspunkt for at profilere sporten i Danmark og give noget for ”pengene” til sponsorerne. 


Mål for sæsonen:

At vinde DM i Supersport klassen igennem løbende forbedring mine præstationer igennem sæsonen. Jeg vil prøve at være så hurtig som mulig uden at jeg skal i asfalten konstant. Min skulder er lettere problematisk efter mit store styrt i forbindelse med Classic NM på Artic Circle i Norge i 2015.

MC:
Det bliver den Yamaha R6, med Jansberg portning, fuldt YEC kit.


NAVN

MIKE SPILE
KALDENAVN: MIKE THE BIKE

KØRER NR.

27

FØDSELSDAG

4. DECEMBER 1988

FØDESTED

HILLERØD

TEAM

SPILE RACING TEAM
SPILERACING.DK

MC

YAMAHA R6

RESULTATER

NM I CLASSIC, 2015, PÅ EN DUCATI TT1

SPONSOR

THEPRINTLINK.COM