Vær med fra starten
23. maj går det hedt for sig
25. februar 2018
 

Allan Howard


Mange års overvejelser, hvor de sidste 5 år er gået med at finde en erstatning for det ultimative adrenalin kick det giver at køre ræs. Med DMC kunne jeg simpelthen ikke modstå fristelsen. Jeg er vokset op med motorcykler og blev kørt i børnehaven på en Nimbus med sidevogn, og når man samtidigt er så heldig at have en meget dygtig mekaniker som far, så synes jeg at det skulle være nu.

Jeg stoppede karrieren for 5 siden grundet et voldsom styrt på Mantorp i Sverige, hvor jeg henover ”bakken”, mistede cyklen med knap 200 km/t. Styrtet kostede adskillige knoglebrud herunder brud på rygsøjlen, anklerne og ribben. De 5 år siden da er gået med hård genoptræning, og som man siger; hvor der er vilje er der vej.

Mål for sæsonen: At vise en god entry, og hvem ved, hvis det det regner så slår ”Rainman” til igen. Hele mit DK RoadRacing comeback havde ikke været muligt hvis ikke René Themsen fra MC-X i Næstved havde vist sin gode vilje til at støtte mit comeback.

MC: Det bliver den nye Yamaha R1, med fuld YEC kit, tunet af Finn Villadsen, FV Motor.


NAVN

ALLAN HOWARD
KALDENAVN: RAINMAN

KØRER NR.

41

FØDSELSDAG

14/12-1984

FØDESTED

NÆSTVED

TEAM

MC-X
HOWARDRACING.DK

MC

YAMAHA R1

RESULTATER

Mange og jeg er tændt på flere..

SPONSOR

MC-X, Zebra Studio, F.V Motor, Hyperpro, Au2parts Næstved, Schuberth Danmark, Bridgestone